Handelsbetingelser

  1. Generelt

Handelsbetingelserne er gældende for brugere ved handel på  www.boxskagen.dk . Er du erhvervsdrivende, eller ønsker du at blive kontaktet, kan du kontakte Box Skagen på info@boxskagen.dk . Ved bestilling via vores hjemmeside, accepterer du vores handelsbetingelser.

  1. Betaling

Bestilte depotrum kan kun betales online ved brug af følgende betalingskort. Visa og Master Card. Kortoplysninger transmitteres. Krypteret mellem kunden og Box Skagen. Personoplysninger såsom navn, adresse osv. krypteres dog ikke.

  1. Afgivelse af bestilling

Afgivelse af bestilling på vores hjemmeside er ikke en juridisk aftale. Box Skagen forbeholder sig retten til at annullere din ordre som følge af tekniske problemer, trykfejl og lignende situationer. En bindende ordrebekræftelse vil blive afsendt på din e-mail når vi har godkendt denne.

Vores websystem afsender automatisk en e-mail hvoraf det fremgår hvilket/hvilke depotrum du har bestilt. Det automatiske svar er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse som nævnt ovenfor.

Alle priser er angivet i danske kroner. Der pålægges ikke moms. 

  1. Levering

Lejer har ved indgåelse af nærværende aftale fået udleveret adgangskode og instruktion i anvendelse af det lejede. Denne info udleveres efter aftale hos Box Skagen, Buttervej 40 DK9990 Skagen.

  1. Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit lejemål inden for 14 dage. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din adgangskode og instruktion jfr. punkt 4 i denne aftale.

Hvis du gør brug af din fortrydelsesret refunderer vi den del af betalingen for den periode som ikke er påkrævet/anvendt.

Tilbagebetalingen skal ske senest 14 dage fra den dato hvor vi har modtaget din besked om at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. Vi tilbageholder dog betalingen, indtil vi har modtaget rummet retur i samme stand, eller du har fremlagt dokumentation for at have returneret det udleverede, alt efter hvad der er tidligst.

Rummet skal returneres i samme stand som da du fik overdraget adgangskode m.m.

  1. Reklamationsret

Ved reklamation kan der rettes henvendelse til info@boxskagen.dk

  1. Bestilling

Depotrum kan lejes af privatpersoner der er fyldt 18, samt af selvstændige erhvervsdrivende. 

  1. Betalingsbetingelser

Ved indgåelse af lejeaftale accepterer du at Box Skagen må trække det aftalte beløb fra din konto. Ved ændring af pris m.m. vil du blive informeret fra Box Skagen. Ved udløb og eller ændring af betalingskort, skal du rette henvendelse til Box Skagen.

Du/I modtager en e-mail bekræftelse fra info@boxskagen.dk når du har gennemført betalingen.

Du/I opfordres til at tilmelde din betaling til Betalingsservice således at din betaling fremadrettet forgår automatisk

Her kan du foretage online tilmelding til Betalingsservice.

Bemærk at kundenummer er dit telefonnummer.

  1. Opsigelse og bindingsperiode

Du kan til enhver tid opsige din lejeaftale. Opsigelsen skal ske ved henvendelse til Box Skagen via e-mail info@boxskagen.dk med oplysning om dit kundenummer.

Du skal selv sørge for at opsige din aftale med betalingsservice. Opsigelsen påvirker ikke den betalte tid der er registreret på dit lejemål.

  1. Opsigelse

Lejeaftalen skal fra lejers side opsiges skriftligt senest sen 15. i en måned til ophør ved udgangen af en kalendermåned. Herefter stopper den automatiske opkrævning.

Lejeaftalen kan af udlejer frit opsiges med 12 måneders skriftlig varsel med fraflytning ved udgangen af en kalendermåned.

 

 

 

 

Lejebetingelser

Læs også vores lejebetingelser inden du lejer en box. Og lidt mere tekst om hvorfor man skal læse lejebetingelserne.